Dagens ridpass.

Jag och mamma tog en sväng med Brambo och Pradus. Hästarna är så pigga nu. Pazzan är tvungen att följa med in när vi tar in dom andra. Hon kan inte stå själv i hagen nämligen. Då hoppar hon över, det har hänt ett antal gånger. Men hon ville busa lite innan hon skulle gå in, så hon körde race i hagen, och vi fick inte tag på henne. Hon tyckte det var roligt att retas lite med oss.

Hästarna kändes iallafall bra. Pradus blir lite okoncentrerad när man rider ute. Hon är så nyfiken på allt så hon går mest och kollar på allt. I ridhus är hon mycket mer fokuserad. Men det får väl vara så. Hon är inte så gammal än, så klart hon måste få kolla lite och tycka livet är roligt också. Inte bara allvar jämt.
Brambo är väldigt laddad också. Roligt att se att han fortfarande är så positiv till att jobba, trots hans snart 22 år. Han är hela 15 år äldre än Pradus. Ganska stor skillnad, men ändå är han fortfarande så fin.

Imorgon tänkte jag att jag skulle hinna longera Pazzan lite också. Hon måste igång nu!
Hon har iallafall hittat en ny kompis nu när Brambo och Pradus är så tajta. Och våran underbara Wille gillar hans nya kompis väldigt mycket också. Här var tidigare idag i hagen. Så sött!



/ Carolina




Kommentarer
Madde

Åh, vad gulligt! :D

2010-12-27 @ 21:34:08
URL: http://teammagne.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0