Förvirrad

Nu fattar jag ingenting. Har dom eller har dom inte tagit tillbaka regeln om utrustning och ickesponsortillverkad reklam ?

Jag läste igår att det bara var en rekommendation, men nu ser jag på Hästmagazinets hemsida att ridsportförbundet vägrar att ändra sig och att det fortfarande är det som gäller. När man dessutom går in på TR så verkar det inte ha ändrats något alls ?

Säg inte att det är de nya reglerna som kommer att gälla! ...

/ Carolina

Pradus

Liten snutt film från häromdagen, då vi var ner och red i Körhallen :)



/ Carolina

Trädkaos

Hej på er!
Vad det har blåst här. Trodde hela huset skulle blåsa bort. Jätteobehagligt. Många har varit strömlösa länge nu, men vi har som tur var klarat oss ifrån det.

Igår skulle jag och Madde ut på en tur i skogen, men vi kom inte så långt. Det är träd på marken överallt. Man kommer inte fram. Så det blev en skrittvända istället, men det fick lov att bli så. Underlaget ute är fruktansvärt också, så det går inte att göra så mycket nu tyvärr. Man skulle haft ett ridhus i närheten, ja tack !

Några av våra hagar har blivit förstörda då det har ramlat massa träd på tråden. Stolparna har gått av på mitten osv. Så det måste fixas, men först måste någon komma och ta bort alla träd först. Svårt att göra det själv...

Idag har jag massor att fixa med. Först allt det vanliga med mockning och allt sånt. Sedan ska Pradus klippas och jag ska tvätta lite täcken och städa i stallet. Får se om jag rider sen eller om jag tar en promenad med hästarna istället. Går ändå bara att skritta när man rider, och dessutom som jag sa så kommer man inte fram i skogen. Värdelöst. Jag vill ju rida ordentligt och få något gjort. Pradus måste igång helt. Men hon börjar få tillbaka muskler och kondition nu, och det känns jätteskönt. Tror kanske att jag rider iallafall, man kan göra lite mer om man rider ändå. Jobba lite i skritten, flytta undan osv. Man får göra det bästa av situationen.

Såg att ridsportförbundet tagit tillbaka den nya regeln om loggor. Bra det. Men det förstod jag att dom skulle göra. Aldrig att det där hade funkat.

Nu måste jag sätta fart !



/ Carolina

God jul !

Var längesen jag skrev här nu. Hoppas ni alla har en riktigt mysig jul. Det har jag. Fick många fina julklappar. Bl.a. Riktigt ordentligt varma ytterkläder att rida i. Skodda termobrallor, handskar och jacka. Väldigt behövligt. Alla vet vi hur kallt det kommer att bli, och hur jobbigt det kan vara att rida i kylan.
Hästarna mår fint och Pradus är strålande fin att rida. Hur roligt som helst. Hon utvecklas hela tiden och jag måste säga att jag faktiskt tror att rehabiliterings-ridningen efter skadan har gjort henne väldigt gott. Hon tar stormsteg framåt och mognar till. Det som vi nöter på tar hon med sig och man behöver inte börja om på nytt hela tiden. Så var det lite i början. Men nu samarbetar vi bra och träningen går fint !
Dock är hon lite smått vild hemma. Finns många "myror i brallan" på henne, haha.
Nu ska jag gå och duscha och sedan gå och lägga mig. Ska upp före 06.00 imorgon för att åka till jobbet.
Har förresten också tagit del av de nya reglerna kring loggor på tävling. Verkar helt vansinnigt. Måste ta reda på mer vad som verkligen gäller. Men har jag fattat det rätt så är det ju verkligen inte genomtänkt av ridsportförbundet överhuvudtaget!
Ska vara duktigare med uppdateringen här framöver.
Sov gott !
/ Carolina

Bloggtorka...

Har lite bloggtorka för tillfället...

Men jag återkommer !

/ Carolina 

Svar

Haha, fick en fråga iallafall. Alltid något ;) 

Hej Carolina, hoppas allt är bra med dig !
Vi sågs på falsterbo för några år sedan, du kanske inte minns mig..
Söker efter en bra hovslagare, så jag undrar vad din heter :) ?
/ Isabelle

Svar: Hej! 

Jaha vad kul, men jag ber om ursäkt men jag minns faktiskt inte dig..? 
Måste ju få veta hur, var och när det var ! :) Då kommer jag förmodligen minnas.

Jag har två olika hovslagare. Rina Solvik från Rättvik skor Brambo och Pazzan. Dom har väldigt bra hovar och är ganska okomplicerade att sko. Men Pradus har betydligt sämre hovar och kräver lite extra omsorg och tanke bakom, så Markus Michel från Sollerön skor henne. Han är från Tyskland och har flera års utbildning och erfarenhet från arbete i Tyskland och Frankrike. Han passar Pradus väldigt bra :) Både Rina och Markus är att rekommendera.

Mvh Carolina





RSS 2.0