Första travstegen med Pradus.

Idag fick jag börja trava Pradus. Det kändes ju såklart lite konstigt. Hon har inte travat under ryttare på lite över 2 månader. Hon var tung och hängde sig i handen. Men man kan inte förvänta sig annat. Nu ska vi öka traven lite efter hand och på sikt så kommer det bli ordning på grejerna igen. Men attans vad lat hon har blivit på dessa veckor. Som ett monster att gå i grimma med, men helt orkeslös att rida. Men det ger sig väl. 

Idag fick hon en annan större hage. Och gissa om hon blev glad. Det fanns ju GRÄS i den hagen. Jag unnar henne verkligen lite gräs nu efter att inte ha varit ute och kunnat äta på hela sommaren.

Mamma red Brambo med oss idag. Han såg pigg och glad ut. Han ska snart vara med på stafetthoppning under Hästliv Siljans show. Dra mig baklänges, haha. Kan bli kul...









/ Carolina

Hästliv Siljan

Ni har väl inte missat att kolla senaste uppdateringarna på årets program!

Läs det här:
www.hastlivsiljan.se




/ Carolina

Min fina vän.




/ Carolina

Svenska skitsommar!

Inte en ända ridtur utan att det slutar med att man blir genomblöt!






/ Carolina

Dagens ridpass.

När jag kom hem från jobbet red jag och mamma en vända med Brambo och Pradus. Pradus kändes fin och mjuk i kroppen nu. Tror behandlingen i bogen gav bra resultat. Fick hålla i mig ganska mycket idag också, hon har ENERGI!
Det öste ner så tyglarna blev hala och jag hade svårt att behålla kontrollen, haha. Men det gick bra iallafall. Hon känner sig nog ganska frisk och fin i kroppen nu, vilket är glädjande isåfall. 

Pazzan har halkat och slagit sig. Inte bra, men det är ingen fara. Hon sparkade upp ett ganska stort sår på ena bakbenet men jag tvättade det ordentligt direkt igår och idag ser det väldigt bra ut. Lite svullen men annars ok. Lilla pluttan.




/ Carolina

Händer inte så mycket mer än jobb.

Jag jobbar. Antingen med det ena eller det andra. Det händer inte så mycket mer spännande än det. Pradus får äntligen gå ute i hage igen. Dock inte med dom andra och i en liten sjukhage. Men iallafall. Tror hon uppskattar det mycket efter att stått inne i 7 veckor. Hon är pigg och glad iallafall kan man säga :) Mycket energi där.

Återkommer när jag har något intressant att säga. Programmet för Hästliv Siljan är på väg att bli klart. Det som är klart finns upp på hemsidan www.hastlivsiljan.se.

Tjingeling så länge.

/ Carolina

Less

Befinner mig just nu i Stockholm. Har det jättemysigt här med en massa utflykter på dagarna med Johan. Kommer hem igen på Onsdag. Jobbar på Torsdag igen och sen har jag körlektion på Fredag. Så det blir full rulle igen när jag kommer hem igen.

I fredags morse åkte vi ner med Pradus till Brunmåla för det andra återbesöket. Nu finns ingen hälta kvar och hon är nästan helt återställt. Nu hade hon troligtvis pga. skadan blivit väldigt spänd i den högra bogen, så hon behandlades där. Men det är väldigt skönt att det bara är det nu. Men måste skritta uppsuttet i 3 veckor till. Får börja jogga henne 4-5 veckan och sen när jag känner att vi travat ett tag och det känns bra, ska vi ner på återbesök igen.

Men, jag blir så less på detta även om det verkligen går åt rätt håll. Nu när man engagerat sig och jobbat massor med att få hit bra namn till Hästliv Siljan, kan man inte delta på något av det själv. Linda Heed träningen är bara att glömma och även clinicen med Sylve. Så jäkla tråkigt! Jag vill ju också vara med, träna, tävla och ha skoj! 

BLÄ !

Aja, bara att blicka framåt. Det går fler tåg och en dag blir det bra...

/ Carolina

Stockholm på fredag.

På fredag åker jag och mamma ner med Pradus till Brunmåla på återbesök. Hoppas, hoppas nu att hon är bra så vi kan börja sätta igång igen. Det visar sig. Stannar i Stockholm i några dagar. Ska bli skoj. Mamma åker hem med Pradus på lördagen dock. Jag får lite semester i huvudstaden.



/ Carolina 

Linda Heed kommer till årets Hästliv Siljan !

Linda Heed kommer till årets Hästliv Siljan och håller föreläsning, men också träning för vårat Team Hästliv!

Så skoj ! :)




/ Carolina
RSS 2.0