Träning.

Träningen igår kväll gick riktigt bra. Pradus var väldigt fin. Igår var det gymnastikhoppning och det handlade mycket om gas och broms samt kontroll och lydnad. En mycket bra övning för Pradus, och det är precis den typen av saker vi behöver träna på. Vi var bara tre stycken igår, då många i gruppen var borta, bla. Elin som är i Thailand.


Vi började travhoppa på ett litet kryss, bröt av till trav och red vidare på nästa kryss. Sedan la vi in en volt med bommar i mitten av dom två kryssen. Sedan red vi över kryssen i galopp, bröt av till trav och red över bommarna, fattade galopp igen och red över det andra krysset. Vi grejade det ganska bra. Pradus blev lite stark i mellan åt, men överlag kändes det jättebra.

Vi hoppade sedan en liten gymnastikserie med kryss in, 7 galoppsprång fram till en stuts, vidare med 5 galoppsprång fram till en oxer. Efter några gånger bytte vi varv och tog det från andra hållet. Samma där fick Pradus lite brottom och backade inte av lika mycket till stutsen som vi hade hoppats. Men jag är glad över att hon vill så mycket. Hon har en väldigt positiv inställning till hindrena och vill verkligen över. Man blir glad av att hoppa henne.

Till sist la vi ihop allt till en liten bana. Mot slutet blev hon trött och då blir hon lite springig och lång. Men jag är supernöjd med henne. Fina Pradus!

Blev ganska många klipp, men lägger upp alla ändå. Första klippet är det vi började med och sista är det vi avslutade med:





/ Carolina


Kommentarer
Anonym

sv-tack dsm! ;)



har du gjort idag då? (A

2011-01-12 @ 15:00:03
URL: http://hillaryochfleur.blogg.se/
Lola

Fina rundor, kul med film :)

2011-01-12 @ 19:41:04
URL: http://lolaskager.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0