Är du sugen på att vara med i Team Hästliv?

Team Hästliv söker nu fler ryttare, då vi nu har ett antal platser att fylla ut. Både storhästryttare och ponnyryttare i dressyr och hoppning är välkomna att anmäla sitt intresse.

Team Hästliv startade i januari i år och består i dagsläget av ett 20-tal ryttare. Både dressyr och hoppekipage på ponny och stor häst. Ryttarna är allt ifrån 14 - 51 år och kommer från olika delar av Dalarna.

Teamet träffas och tränar tillsammans ungefär en gång i månaden. Träning i grupper sker under lördag och söndag. På lördagkvällen träffas även alla och äter gemensam middag. På kvällen har vi ibland också en del aktiviteter så som föreläsningar, diskussioner och filmvisning. Ryttarnas tränare finns också på plats på kvällen för att finnas tillgängliga för frågor och funderingar, men också för att bidra till den stora gemenskapen i gruppen och med sina elever. Ibland filmas träningen som grupperna tillsammans kollar på under kvällen. Diskuterar och analyserar tillsammans med tränarna. Ryttarna får också ta del av en del mental träning. 

Teamets träningar håller i mån av plats alltid till vid Körhallen i Rättvik. Ett fåtal gånger har träningen även varit på Rättviks Ridklubb. Hoppryttarna rider i grupper på 5-6 ryttare och dressyrryttarna rider oftast i par. 

Oftast finns det boxplatser tillgängliga för de som åker långt. Önskas boende finns det också för en billig peng.

Kostnaden för träningarna är 500 kr/helg inkl. middag på kvällen. Betalning sker i förskott.

Förutom träningshelgerna dyker det då och då upp roliga och lärorika aktiviteter. Ibland får ryttarna tex. träna för meriterade gästtränare.

Vill du utvecklas tillsammans med din häst, lära dig massor av nya saker och vara en del av den enormt varma gemenskapen som råder inom Team Hästliv? Då är du mycket välkommen att anmäla ditt intresse på [email protected]. Berätta om dig själv och din häst. Dina mål och varför just du vill vara med i Team Hästliv.



www.hastlivsiljan.se



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0